Wednesday, February 17, 2010

Gerammmm

Sudah hampir setahun daun menggunakan broadband celcom ni tapi dua tiga hari ni rasa nak baling ke longkang. Semalam daun tanya, customer servicenya dengan tenang menjawab

Minta maaf hari ini memang ada masalah, sila cuba lagi paling awal jam 8.00 malam, ini panggilan dari kawasan mana?

Sabar je,hari ini pagi sampai petang pun sama juga, suara lain pula menjawab panggilan

Hari ini kita ada masalah, boleh saya tahu ini panggilan dari kawasan mana? Kalau area KL tak ada masalah.

Eeeeeeeeeeee geramnya, maka daun rasa sudah sampai masanya tukar kepada yang lain, apakah yang terbaik? kalau ada pakar yang boleh beri nasihat terima kasih banyak banyak.

10 comments:

  1. yang paling baik ialah yang kat Pekan tue..siap free lagi YAB Perdana Menteri..gerenti tak sangkut punya hehehehe

    ReplyDelete
  2. saya pakai streamyx jek. Tp guna wifi lah kat rumah so takyah pakai wayar2 & bebas guna dimana jer dlm area rumah.. Accept kalo surf kat luar kenalah ada berukband nih (tp biasanya kalo jumpe klien pun kat tpt yg ada wifi cam McD, Starbucks dll)..

    ReplyDelete
  3. errmmm...

    setakat nie Stimix okey laaa..
    lom ade masalah..

    nak sajes berukben lain..same jer dua kali lima sama dengan lima belas..

    saye gune berukben Maxis kat opis, stimix kat umah..berukben maxis nie ade perangai skit..malas nak cerita..

    ReplyDelete
  4. W1MAX jer lah yang best skang neh

    ReplyDelete
  5. Berukband...cakap x srupa bikin...

    ReplyDelete
  6. saya tag awak. So sila jwb TQ. Soklan spt kat blog saya 20 questions.

    ReplyDelete

tidak lebih dari 50 patah perkataan