Wednesday, March 24, 2010

Terima kasih cikgu

KLcitizen a.k.a Cikgu dah beberapa hari memberi award ni pada daun, bagaimanapun daun tak berkesempatan nak menjawab, minta maaf la cikgu, daun hanya membaca blog cikgu di google reader, nak beri komen memang susah, broadband daun cap ayam, dah tukar dari rm 68 ke rm 98 pun macam tak ada beza je. Setiap kali masuk blog cikgu tiba tiba skrin jadi kejung, keras di situ, kebanyakan yang daun komen adalah blog yang senang dan ringan untuk broadband daun. Tak apa la baca tanpa komen blog cikgu pun banyak juga info yang daun dapat.

Memandangkan soalannya tak ada la susah sangat maka daun sudi menjawab.


Syarat-syarat award yang diberikan.

1. Ucapan terima kasih untuk pemberi award serta link mereka seperti di atas.

Maka daun sudah link cikgu.

2. Award dipanjangkan untuk 15 yang lain.

Ramai tu cikgu, tapi tak ada masalah, tak kisah la mereka dah pernah dapat ke belum daun belasah je masuk nama mereka ni.

  1. mamai
  2. tijah
  3. hantu makan
  4. tasekm
  5. finaz
  6. sahrom
  7. yb
  8. che pit
  9. blue
  10. jmr
  11. sg kasai
  12. hans
  13. al lavendari
  14. sha
  15. pak man
Mereka ini semua rajin up date dan daun rajin baca.

3. Tujuh perkara tentang diri saya.

Ini soalan paling senang cikgu, sila percaya 100 %
  1. pendek
  2. suka membaca tapi tak pandai ayat
  3. suka menolong orang baik baik dan ingin menjadi baik
  4. nampak garang ( sila berjaga jaga)
  5. tidak suka binatang peliharaan seperti kucing, burung dll
  6. geli melihat orang manja dan kemanjaan ( sila percaya 200%)
  7. sekarang ala ala insaf
Itu saja soalannya cikgu, ingat sampai 10. Sekejab dah siap. Tolong bagi markah cikgu. Terima kasih banyak.

12 comments:

  1. trime kasih daun bg award itu..sebelum sy pergi, dpt gak award tue erk...apepun, jika daun bg award gambo daun kesum pun ok gak..tak pun daun limau purut..wangi tue..hehehe

    ReplyDelete
  2. awrd daun sy letak di belah kiri blog sy..sila lawati..tenkiu

    ReplyDelete
  3. oh ada award ker tenkiu nanti saya ambil yer

    ReplyDelete
  4. Ooooo dpt award ala2 tag lah pulakkk... sib baik soklan dia sikit jer... ok2 tenchoo, tenchoo.. esok saya jawab InsyaAllah..

    p/s: awak geli org yg manja & kemanjaan... hehehe...nanti saya kenalkan Imran anak saya kat awak yer...konfem awak suka..(dia manja dalam ganas haha!)

    ReplyDelete
  5. sahrom,
    rajin rajin la up date nanti daun datang singgah

    mamai,
    terima kasih, bila sambung cite ni?

    finaz,
    daun tak manja ganas je

    ReplyDelete
  6. no. 3 tu kalau tak nak jawab bulih... hihihi...


    .

    ReplyDelete
  7. daun, thanks, about to tampal award di blog.. :)

    ReplyDelete
  8. daun

    alhamdulillah dah jawab tag
    pendek?
    rendah ngan pendek tu sama maksud ke?? entah..

    cikgu bagi A++ ....
    tak pernah anak murid saya dapat A++

    ReplyDelete
  9. betul ke ko dah insaf ni? ngeeeee

    ReplyDelete
  10. hantumakan,
    terima kasih no

    cikgu,
    terima kasih daun keladi

    tijah,
    sempat juga ko datang ye

    yb,
    tanduk jahat tu masih ada kadang kadang

    ReplyDelete

tidak lebih dari 50 patah perkataan