Monday, December 28, 2009

Bonus oh Bonus

Beberapa hari ni ramai orang bergembira ada bonus katanya.  Biasa la ada company bagi ada company tak bagi.Penuh lah kedai baju sekolah, kasut sekolah, kedai buku semua, semua nak beli baru ni. Bagi yang tak dapat bonus, termasuk daun, masih juga pergi melepak kat kedai buku Popular, saja menyemak, beli buku 2 biji balik. Kalau ada bonus harus lepak lama lagi.

" Kau ada bonus?
" Tak ada."
"Tak kan tak ada.."

Mahu je daun sumbat mulut dia dengan selipar jepun.

8 comments:

  1. aku masih menanti jawapan yang tak pasti....

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, keh ni jangan kata bonos, gaji pun tak ada, gone gaya agoknye nok beli baju sekoloh anok nih...

    ReplyDelete
  3. saya dapat bonus...heeeeeeeeeeeee
    alhmdulillah...blh wat blnja family sikit..

    happy new year kak;)

    ReplyDelete
  4. salam daun..kita serupa..bonus tak de..

    ReplyDelete
  5. mamai,
    penantian itu penyiksaan

    lipis,
    waalaikumussalam, apo nok buat pakai tahun lepas punya la.

    jane,
    daun ada juga rasa dengki ni...ada orang happy

    erna,
    berjimat cermat lah kita

    ReplyDelete
  6. tak dapat bonus xper.... xla membazir kan... kalo dapat mmg shopping sakan punya... lega sikit ati... kan kan kan

    ReplyDelete

tidak lebih dari 50 patah perkataan